Από σήμερα Κυριακή 1 έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Κ.Ο.Θ “Όνειρα” η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις εννέα το βράδυ. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Χρώμα 105.8 Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Ύστερα από κλήρωση, τις πέντε διπλές προσκλήσεις, για την συναυλία “Μεγάλες Ώρες” του Ανδρέα Κατσιγιάννη με ερμηνευτές την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, τον Απόστολο Μόσιο και την Ελεάννα Βαρελά, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις Οκτώ και μισή το βράδυ στο Θέατρο Δάσους, κέρδισαν:

admin

Από σήμερα Κυριακή 17 έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις, για την συναυλία “Μεγάλες Ώρες” του Ανδρέα Κατσιγιάννη με ερμηνευτές την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, τον Απόστολο Μόσιο και την Ελεάννα Βαρελά. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις Οκτώ και μισή το βράδυ στο Θέατρο Δάσους. Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Ύστερα από κλήρωση, τις δύο διπλές προσκλήσεις για την σημερινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη (στα πλαίσια των Music Live Ivents της 87ής ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εννέα και μισή το βράδυ στο τόξο της ΧΑΝΘ (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), κέρδισαν:

admin

Από σήμερα Παρασκευή 15 έως και αύριο (μεσημέρι) Σάββατο16 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις, για την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη (στα πλαίσια των Music Live Ivents της 87ής ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις εννέα και μισή το βράδυ στο τόξο της ΧΑΝΘ (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης). Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Ύστερα από κλήρωση, τις δύο διπλές προσκλήσεις για την σημερινή συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και της Ελένης Τσαλιγοπούλου (στα πλαίσια των Music Live Ivents της 87ής ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εννέα και μισή το βράδυ στο τόξο της ΧΑΝΘ (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), κέρδισαν:

admin

Από σήμερα Πέμπτη 14 έως και αύριο (μεσημέρι) Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις, για την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και της Ελένης Τσαλιγοπούλου (στα πλαίσια των Music Live Ivents της 87ής ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις εννέα και μισή το βράδυ στο τόξο της ΧΑΝΘ (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης). Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies