Από σήμερα Τετάρτη 15 έως και αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για την Συναυλία “Γαλάτεια”, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις εννέα το βράδυ. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Χρώμα 105.8 Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Από σήμερα Παρασκευή 10 έως και αύριο Σάββατο 11 Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβαλ Μουσικής Δωματίου, το οποίο θα λάβει χώρα την Δευτέρα 13 Μαΐου στο Φουαγέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, στις Οκτώ και μισή το βράδυ. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Χρώμα 105.8 Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Από σήμερα Πέμπτη 25 έως και αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για την Πασχαλινή Συναυλία “MIssa Solemnis”, η οποία θα λάβει χώρα την Δευτέρα 29 Απριλίου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις εννέα το βράδυ. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Χρώμα 105.8 Δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μας μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.hroma.gr, του Instagram & του Facebook.

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies